New Installation V9- cannot login

  • 2 Replies
  • 216 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline nicoworld

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
New Installation V9- cannot login
« on: March 15, 2022, 08:24:13 AM »
Hello,

I just finished an installation with the setup of the V9 version.
I have an application server and a database server.

I created before the database and the user on MSQLSERVER.
I launch the setup  (MagicINFO 9 Server 21.1010.2 Setup.exe)     not (MagicINFO 9 Edge Server 21.1000.1.exe)
In the end the URL works and asks me for a login but I have no table in the database.

I can't use or create a user, it asks me for an organization ...

I've seen table creation and organization scripts in C:\MagicInfo Premium\MSSQL
But they don't work as is, because there is a bad object  "MI_USER_INFO_ABILITY"

Msg 208, Level 16, State 1, Line 1
Invalid object name 'MI_USER_INFO_ABILITY'.

Can you tell me why I don't have datatable  and a valid user ?
Thank





*

Offline Pepijn

  • SuperHero & MegaGuru
  • ******
  • 157
  • 87
Re: New Installation V9- cannot login
« Reply #1 on: April 15, 2022, 12:57:45 PM »
Dear nicoworld,

Can you log in with the default credentials?
admin
admin2016!

Perhaps after logging in you can then create new users from the interface.

Kind regards, Pepijn.

*

Offline SaDiKoFF

  • Super Guru
  • ***
  • 21
  • 0
Re: New Installation V9- cannot login
« Reply #2 on: October 21, 2022, 03:25:22 PM »
Hello nicoworld. MagicInfo use an external Data Base that must be installed and seted up in advance.
Normally Postgree is used. Some Corporations request to use it with their own MS SQL Server.
Those scrips that you mention are used in case to connect MagicInfo to MS SQL Server.
As Pepijn, default user is admin/admin2016! , but it is in case you use Postgree
If you are installing MagicInfo in advanced mode, you have to run those 3 scripts in that order in the MS SQL and activate 1433 port connection in MS SQL. This is risky and is based on security level of your MS SQL.