Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
MagicInfo-I Premium / Re: Images over 10kb are failing to upload
« Last post by Pepijn on April 07, 2021, 04:00:51 PM »
Dear AWCIT,

Are you sure there is no difference between the working and new images besides the size?
Can you track with the inspector (in chrome) what is then blocking the upload? Perhaps you can also find more info in the log files.

Kind regards,
Pepijn.
12
MagicInfo-I Premium / Images over 10kb are failing to upload
« Last post by AWCIT on April 07, 2021, 10:42:13 AM »
Uploading images to MagicInfo have been failing all of a sudden. Further investigation has found any image over 10 KB fails, but any image under 10 KB is successful.

The server has 18 GB free space and old image files have been removed from C:\MagicInfo Premium\runtime\upload\contents_home, but the issue persists.

Any suggestions why larger images are failing when image size has never been a problem before?
13
MagicInfo Pro / Re: iPlayer help
« Last post by Pepijn on April 06, 2021, 03:56:22 PM »
Dear Kaiserghetto,

Yes, you should be able to get I-Player running on any windows machine (I have it running on my Windows Home Lenovo Laptop). I do notice I-Player has some trouble starting up after that it can run smoothly.

When using the older Windows version I also experienced older version of I-Player will work better.

I hope this will give you some trust again in using MagicINFO.

Kind regards Pepijn.
14
MagicInfo Pro / Re: MagicInfo alternatives
« Last post by Pepijn on April 06, 2021, 03:50:58 PM »
Dear tasosgri,

Have you tried already the above?

This is a bug in on-off the first V8 releases.

Kind regards Pepijn.
15
MagicInfo Pro / iPlayer help
« Last post by kaiserghetto on March 31, 2021, 10:05:34 PM »
Hi folks,
I have a small MagicInfo project and looking to reutilize a few displays with an existing server.  I don't have the budget to buy Samsung displays so I was hoping to reutilize some existing displays, download and install MagicInfo iPlayer 6 on an external device, connect via HDMI and good to go.

So, I started by testing the iPlayer on a VM with Win10 1909 Enterprise but had some weird behaviors with the iPlayer as it would constantly crash.
I then tried a AKLWY Mini PC Stick Pocket PC with Win10Pro, but I couldn't get the iPlayer to even start on the Win10Pro. 
I lastly realized that the display I was going to use had a Win7 Embedded and got the iPlayer to install and run, but the MPListener/MPEventReceiver constantly crash, and the fact that it comes with IE6 really makes me think the Win7 Embedded is a bad idea.

Can I NOT use iPlayer on a not Samsung Windows computer? What am I missing?
16
MagicInfo Express / Cannot see Samsung DC43J Signage Using MagicInfo Express 2.5
« Last post by aJneu2021 on March 25, 2021, 06:41:03 PM »
Hello there,
My MagicInfo Express installation cannot see my Signage Screens when  trying to Send Content.

They are plugged into the same switch same VLAN I can ping the screen from the Laptop running MagicInfo.
When I try and "Add Signage TV" by IP address the "Enter PIN number . . " pops up - I have entered 0000 1234 1111 etc but it still displays "No device found. Please search again."

I'm going to give up unless anyone out there has any ideas ?

I will have to stick a Raspberry Pi to the back of the screen.

Take it easy

AJ
17
MagicInfo Lite / CONTENT NOT DOWNLOADING
« Last post by tasosgri on March 22, 2021, 09:17:19 PM »
Hi,

I am a new owner for 3 QM55R Samsung displays trying to setup magicinfo server. I have been contact with the magicinfo support but they were unable to solve my problem.

The case I am trying to solve is that I have installed the server on my PC located at my home with MSSQL database and connected the screens (located in my office and in a different network) with the server's IP (which is a static IP). I have approve the screens and I am able to control them but when I deploy the content and schedules, the screens cannot download and it hangs. I have update the screen's firmware, I have changed the server's config file (ontentApproval.enable = false) as I was pointed by the support but nothing seems to fix the download problem. At start, when I had the server and the screens under the same network everything worked fine but when I moved the screens to the place that they should be (office - an other network) that problem occurred. I am not sure if you could help me out with this kind of problems but I gave it a try as I am trying to fix that for many days and I have lost time and money (for screens not playing as they should).

Thank you in advance.

 
18
MagicInfo Express / Magic info Express 2 - sistema operativo MAC OS
« Last post by isoladismeraldo on March 22, 2021, 03:47:18 PM »
Buongiorno a tutti, premetto che lavoro con magic info express prevalentemente su window e su svariati monitor di tutti i tipi e con tutti i Player e non ho quasi mai avuto problemi non risolti successivamente.
Ora sta succedendo una cosa strana quando lavoro con magic Info Express 2 player s6 in ambito Mac os ( problema che non si verifica in ambito Window. )
Creo un cartello contenente un carosello di immagini , cioè trascino le immagini una sopra l'altra creando una galleria. Creo una playlist e la invio al monitor e mi accorgo che alcune  immagini non vengono visualizzate lasciando un buco temporale prima che appaia la foto successiva.
Torno nel cartello clicco sul carosello per visualizzare le miniature e noto che nella galleria di immagini che si crea alla base del cartello , al posto dell'immagine visualizzata appare una x.
Premetto che le foto sono sia jpg che jpeg che si vedono bene  sul Mac e che hanno le stesse caratteristiche delle altre.

A qualcuno succede questa strana cosa?

Grazie in anticipo, è un mistero!
19
MagicInfo Pro / Re: MagicInfo alternatives
« Last post by tasosgri on March 18, 2021, 06:05:18 PM »
Hi, I have the same issue. Could you please inform me how this situation turned up and maybe with a fix?

Thank you.
20
Hi there , I have two DC43J Samsung Smart Signage screens - all I need to do is for them to connect and display a static web page.
I could not find any thing trawling around the manual and the devices themselves.

I have done the same thing with smaller screens DB10E and these work perfectly.

All I can see available to do this is using MagicInfo Express 2 but due to the issue where I cannot see these devices ( unless I'm on the same subnet/switch/vlan) I still cannot program them using Magic Info. I may have to take the device off the wall to plug it into a single switch to program it. But then I'd have to do this twice a year as there is a daylight saving glitch with MagicInfo and the website I am connecting to.

Any assistance, pointers, words of wisdom would be appreciated.

Thanks

AJ
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10