DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Digital Information Displays (Digital Signage) => MagicInfo Pro => Topic started by: Geoff57 on October 07, 2013, 03:06:06 PM

Title: Magicinfo Standard - screen "Off The Air"
Post by: Geoff57 on October 07, 2013, 03:06:06 PM
We've jsut managed to configure a screen to connect to out Magicinfo Standard Server and all looked well. This morning a colleague has tried to publish to it and it shows on the Server as "Off The Air". I can VNC to it and all looks well and i can ping it. Any ideas?
Title: Re: Magicinfo Standard - screen "Off The Air"
Post by: Geoff57 on October 07, 2013, 03:12:21 PM
We've just managed to configure a screen to connect to our Magicinfo Standard Server and all looked well. This morning a colleague has tried to publish to it and the screen shows on the Server as "Off The Air". I can VNC to it and all looks well and i can ping it. Any ideas?