MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error

  • 5 Replies
  • 17501 Views

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Offline perezla

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« on: July 11, 2012, 10:12:19 PM »
I have installed MagicInfo Premium Sever and every time I try to go to the login page I get a HTTP 500 Error page. I have tried installing the software on several machines and get the same message. How do I fix this?

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« on: July 11, 2012, 10:12:19 PM »

*

Offline s_schopen

  • Major Guru
  • **
  • 26
  • 2
Re: MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« Reply #1 on: July 27, 2012, 07:57:18 AM »
Hi!

Have you checked if the ports MagicInfo uses are not blocked? Just a guess, but that's what I'ld check first. Did I get it right, that you can't enter the login page http://[your.servers.ipaddress]:7001/MagicInfo/ in your browser? If you get a blank page, there also might be a problem with your tomcat server. If tomcat isn't running properly you won't get anything displayed in your browser, too.

I hope that is kind of useful for you. Or did you solve your problem already?

Cheers,

Sabrina

*

Offline Neil_McDonnell

  • Newbie
  • *
  • 11
  • 0
Re: MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« Reply #2 on: September 14, 2012, 03:06:57 PM »
I too am getting this HTTP 500 error, I've tried searching the web but can't find any solution just vague suggestions as to what is causing it

This is the third Samsung MagicInfo installation our company has done and each one has had a different problem with installation. We now have a old MagicInfo Standard setup no longer allowing server to connect with explorer. The guys in LFD phone support (which I have to say are the best support guys in the world and with out them this product would be useless) said it was due to new java updates not being compatible with the old MagicInfo Server install. By uninstalling java and reinstalling the standard Server this service was back working but the client now as is understandable wants to have their java updates. So I've been trying to get Premium installed on my own machine in the office before I spend hours on site along with taking up the good time of the LFD support guys. We have used three different types of digital signage products and MagicInfo is the only one that gives trouble. The other two are practically plug and play, why is this product so hard to get to work and keep working?

And we're back to my impasse. Has anyone here had this problem and could they please explain how to install MagicInfo as it's not a straight installation.

*

Offline funman

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
Re: MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« Reply #3 on: October 03, 2012, 09:43:44 AM »

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Re: MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« Reply #3 on: October 03, 2012, 09:43:44 AM »

*

Offline EricL

  • Moderator
  • SuperHero & MegaGuru
  • *****
  • 292
  • 41
Re: MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« Reply #4 on: October 04, 2012, 08:00:05 AM »
Thanks for the info Jean-Michel :-)

Best

EricL

*

Offline Doktor

  • Newbie
  • *
  • 3
  • 0
Re: MagicInfo Premium Server HTTP 500 Error
« Reply #5 on: August 18, 2014, 04:32:32 PM »

Im am trying this as part of my trouble shooting  - http://www.signagehelp.com/magic/index.php/topic,2156.0.html

But when i try to run tomcat6w i just get this error: "The requested service is not installed. Unable to open the service tomcat6"..