cant find signage at magicinfo premium

  • 16 Replies
  • 5489 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline jhuz

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
cant find signage at magicinfo premium
« on: June 09, 2016, 10:49:11 AM »
Hi there,
have a little problem, which I dont know how to solve.
I've installed local postgreSQL, without problems connected to magicinfo premium, but I cant find device.
I have LH40DBEPLGC/EN and i'm connected to a router(without wan) with dhcp, signage has 192.168.2.101, notebook with magicinfo 192.168.2.100.
Firewall and antivirus are shut down.
But when I click on Unapproved, there is nothing, so click on search, searched ips between 192.168.2.100-105 and found device (device.jpg),then select device, next and then i dont know what put into text boxes:

Please enter information about the server to be connected.
 
MagicInfo Server URL   :   
http://localhost:7001/MagicInfo
Tunneling Server : localhost

if i put there every ip, like router or notebook, nothing happend

(ok, happend this - The device connection request has been completed. Please wait a moment.
So i wait and nothing happend)

could you please help me what it could be wrong?

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

cant find signage at magicinfo premium
« on: June 09, 2016, 10:49:11 AM »

*

Offline Lsharp

  • Super Guru
  • ***
  • 64
  • 9
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #1 on: June 16, 2016, 03:27:16 PM »
Hey Jhuz,

Sounds like the monitor isen't directed to the server yet.
In the DB40E go to menu -> network -> Server network settings.
Here you can enter the server details ( server 192.168.2.100, port 7001, use SSL no)
magicinfo mode - Premium
server access - Allow
FTP mode - active

*

Offline bravealikhan

  • Major Guru
  • **
  • 32
  • 0
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #2 on: July 10, 2016, 01:51:40 PM »
Hello,

I am having the same issue with MagicInfo Server V3.0 Build NA-MIIPS-3001.11_a, I used free license

and Can not add the device, although it shows one device with IP address (which is assigned to Samsung's DM32D LED Model Code: LH32DMDPLGC/NG but after adding this device it doesn't come in Device window.

if i click on unapproved devices, and try to re-add the device it doesn't appeared 2nd time to add.

and there is one note appeared in RED color says:
One or More Device(s) might not be in the unapproved device list due to limited

on the TV my server settings are:

MagicInfo Mode  >> Premium
Server Access  >>  Allowed
FTP Mode >> Activate


Any help will be appreciate to resolve the issue please.

Thanks

*

Offline Lsharp

  • Super Guru
  • ***
  • 64
  • 9
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #3 on: July 13, 2016, 08:34:11 AM »
Hey bravealikhan,

Could you check the license information?
Might be that you added a MagicInfo premium I license instead of a MagicInfo premium S license.

-L

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #3 on: July 13, 2016, 08:34:11 AM »

*

Offline bravealikhan

  • Major Guru
  • **
  • 32
  • 0
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #4 on: July 13, 2016, 09:31:21 AM »
Thanks for your reply, appreciated!

I have resolved the issue after installing MagicInfo Server V3.1 and after the installation I had selected License for Server Premium S, that gave me 5 free Licenses and I added my LFD Tv (Samsung DM32D) into my server successfully.

Now I have an other problem that I can not send my content to my TV, I created an advertisement via MagicInfo, published in on MagicInfo Server S, I can see the content on server s content list, but when I add that content into playlist, I can not add that content in to play list, in my playlist Device Type is appearing " i ",
and if I click on SP,S3,S2, S and then add content it says "LFD content is not played on the multiFrame schedule"

Since Samsung DM32D supports S2 Player, so while creating advertisement on MagicInfo Author, I selected device type S2.

Please see the attached 4 photos,

I also created full day scheduled and add my content (.lfd file) directly on scheduled but nothing appear on TV scree.


I am very new with Samsung Digital Signage, I will appreciate any help please.

Thanks

*

Offline Lsharp

  • Super Guru
  • ***
  • 64
  • 9
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #5 on: July 13, 2016, 10:02:53 AM »
Hey ,

Looks correct to me, the schedule is pushed to all monitors in the "default" group, assuming the DM32 is in there too.

The monitor itself however needs to be on the magicinfo network schedule too.
press: home -> player -> network player

-L

*

Offline bravealikhan

  • Major Guru
  • **
  • 32
  • 0
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #6 on: July 13, 2016, 10:34:48 AM »
Thank you very much for your help and feedback, I have checked that and there is no network channel available  :'(
I can successfully ping to my LFD's IP (which I gave statically)

Please find below attached photos.


Thanks & Regards,


*

Offline Lsharp

  • Super Guru
  • ***
  • 64
  • 9
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #7 on: July 13, 2016, 11:05:34 AM »
Hey ravealikhan,

what happens when you click the network channel anyway?
There should at least be some default content (MagicInfo cube thingy)

*

Offline bravealikhan

  • Major Guru
  • **
  • 32
  • 0
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #8 on: July 13, 2016, 11:16:22 AM »
Hi,

Thanks for your reply,

Yes the blue cube appears with bouncing animation but screen suddenly switch to search input source i.e. HDMI, PC


Thanks

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #8 on: July 13, 2016, 11:16:22 AM »

*

Offline Lsharp

  • Super Guru
  • ***
  • 64
  • 9
Re: cant find signage at magicinfo premium
« Reply #9 on: July 13, 2016, 11:24:58 AM »
Hey,

That's probably just the auto source switch settings in the menu under system.
But the monitor seems to not receive the schedule you pushed in the server.

Could you maybe check the server settings in the LFD
menu -> network -> Server network settings.
server details ( server 192.168.2.100 (or where ever), port 7001, use SSL no)
magicinfo mode - Premium
server access - Allow
FTP mode - active