Need Some Setup Help

  • 3 Replies
  • 2749 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline nmarques

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
Need Some Setup Help
« on: October 12, 2010, 05:32:34 PM »
I have a Samsung 520DX that I am trying to configure for use with MagicInfo Pro.

I loaded the software from the included CD onto a Windows XP laptop. The laptop's IP is 192.168.2.3.

On the display, I set the IP static to 192.168.2.2. I configured it to connect with a direct IP connection to 192.168.2.3.

When I launch MagicInfo Pro on the laptop, I set it's settings up to automatically obtain a connection. On the laptop, I can't seem to see the monitor in the scheduler or the remote management. Why?

Network connectivity is good. I can VNC into the TV. There are no firewalls on.

I've watched the Samsung MagicInfo Pro E-Learning Flash guide and the Guide and Introduction to MagicInfo Pro presentations. I'm finding Samsung's documentation for this to be very poor.

Any help would be great!

*

Offline utpb2010

  • Newbie
  • *
  • 9
  • 0
Re: Need Some Setup Help
« Reply #1 on: October 12, 2010, 08:07:01 PM »
did you set the t.v up to schedule mode??? im new to this aswell but thats the only thing I can think of

*

Offline Ewanl30

  • SuperHero & MegaGuru
  • ******
  • 153
  • 63
Re: Need Some Setup Help
« Reply #2 on: October 13, 2010, 09:29:11 AM »

has the tv been switched off and back on again?

have you committed any changes that have been made on the client?



*

Offline Bill Coral

  • SuperHero & MegaGuru
  • ******
  • 379
  • 87
Re: Need Some Setup Help
« Reply #3 on: October 16, 2010, 08:51:05 PM »
... are you running XP on the 'server'? Do you have a firewall? If you have the XP Firewall, ensure that you get the File and Print Share ticked.

Bill