no connection to magicinfo i server, why?

  • 2 Replies
  • 5168 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline Frank

  • Newbie
  • *
  • 6
  • 0
no connection to magicinfo i server, why?
« on: November 01, 2010, 05:48:40 PM »
Dear all, i have a problem with the connection to the server. I install magicinfo i server 1006 on server. no problem to install it and if  i open the server progamm on remote desktop i have no problem to start magicinfo and lock in. But if i want to open server from internet explorer: "http://ipadress:7001/magicinfo" i get the massage from Apache "The requested resource (/Magicinfo) is not available". Also I don't get any connection to the client.

On Server I can see under "Admin -> download -> Status => stop! Always I see "Status - stop". Also, if i restart the server. Is it a indication that the server not run? If the system will run what you see on the status? Is it only for download?
Any idee for me. Slowly i despair :'(

Thank you for your help
Frank

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

no connection to magicinfo i server, why?
« on: November 01, 2010, 05:48:40 PM »

*

Offline HandyMAN

  • Newbie
  • *
  • 11
  • 4
Re: no connection to magicinfo i server, why?
« Reply #1 on: November 10, 2010, 09:14:57 AM »
Hi Frank

The problem could be that you are not using capital M and I in MagicInfo.
Type http://ipaddress:7001/MagicInfo and this should do the trick.

Hope this resolves.

HandyMAN


*

Offline Frank

  • Newbie
  • *
  • 6
  • 0
Re: no connection to magicinfo i server, why?
« Reply #2 on: November 10, 2010, 05:00:06 PM »
Handyman, yes, you are right. Thank you for your help. Now I'am very happy ;D