Wireless Lan

  • 1 Replies
  • 2269 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline Frank

  • Newbie
  • *
  • 6
  • 0
Wireless Lan
« on: November 17, 2010, 07:30:33 PM »
Sorry, one more question from me to the community.

I have a situation, where I must use W-LAN. My 320MXN-2 is working well, if I connect it to router via LAN. The SM320 will connect to server. But, if I change the internet connection on SM320 from LAN to W-LAN to same router, I don't get the connection to server. The connection to internet is ok. I can go to internet with Internet Explorer.

If I do the connection to server via LAN and if I have the W-LAN working parallel, I can disconnect the LAN connection and from now on the W-LAN (only) connection is working well. If I restart SM320 only with W-LAN I have the same situation as before => no connection to server.

I'am not sure, if this problem only from my router and if I can change anythink on Server to connect. On router I change all setting what I can change, but no changing solve the problem. Any idee for my problem?

Thanks in advance and best greetings from
Frank

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Wireless Lan
« on: November 17, 2010, 07:30:33 PM »

*

Offline dssc

  • Hero Guru
  • *****
  • 100
  • 31
Re: Wireless Lan
« Reply #1 on: December 01, 2010, 04:38:18 PM »
Hi Frank,

As I understand you are using WiFi adapter with display.
You need to change Mii client settings after changing connection to use wifi network adapter, you will see it in the list of available network adapters.
And do not disable LAN connection.

Regards,
D