Magic Info Pro screens only show up with one logon.

  • 2 Replies
  • 2965 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline Wombat7803

  • Newbie
  • *
  • 2
  • 0
Magic Info Pro screens only show up with one logon.
« on: April 28, 2011, 12:25:47 AM »
My Magic Info server is an XP desktop which is on a domain.
My screens are not on the domain but everything connects perfectly when I log onto the PC.
All users logging on with their domain accounts have local admin rights.

When anyone else logs onto the PC, the magicinfo software loads and they can log on as Administrator but the screens are unavailable.

Can anyone tell me why this happens and if there is any settings I need to change so that all users that log on can administer the displays.

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Magic Info Pro screens only show up with one logon.
« on: April 28, 2011, 12:25:47 AM »

*

Offline niq

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
Re: Magic Info Pro screens only show up with one logon.
« Reply #1 on: October 29, 2013, 09:33:23 AM »
I would really also like the solution to this... Its an issue when running on a server and different users (other than domain admin) needs to access the screens. But as postes above, when other users login, the screens are "not connected".

*

Offline Ewanl30

  • SuperHero & MegaGuru
  • ******
  • 153
  • 63
Re: Magic Info Pro screens only show up with one logon.
« Reply #2 on: November 12, 2013, 05:21:22 PM »
I had this previously we only have one login to the software now which made things much easier
when the system restarts we edited the regedit so that it would auto login as the administrator.

i have posted about a year ago regards how this was done will try see if i can find it again.

Thanks
Ewan