Samsung 460CXn-2: Input Source "MagicInfo" not working

  • 2 Replies
  • 3242 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline joelrsmith

  • Newbie
  • *
  • 3
  • 0
Samsung 460CXn-2: Input Source "MagicInfo" not working
« on: December 14, 2011, 09:27:57 PM »
When I start up or restart the Samsung 460CXn-2, it always will default to the "MagicInfo" Input Source, which only displays "no input detected".  From the MagicInfoi-i website I have to manually change it to the "PC" Input Source, then it will display the image from the embedded pc.  Why is the MagicInfo input not working?  I have one other 460CXn-2, and one 400CXn-2 that both work fine with the "MagicInfo" Input Source.

Joel

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Samsung 460CXn-2: Input Source "MagicInfo" not working
« on: December 14, 2011, 09:27:57 PM »

*

Offline Daniel Breton

  • Newbie
  • *
  • 1
  • 0
Re: Samsung 460CXn-2: Input Source "MagicInfo" not working
« Reply #1 on: May 22, 2013, 05:05:59 PM »
I have same issue: did you ever get resolution to your problem?
regards

*

Offline Bill Coral

  • SuperHero & MegaGuru
  • ******
  • 387
  • 87
Re: Samsung 460CXn-2: Input Source "MagicInfo" not working
« Reply #2 on: May 27, 2013, 06:01:52 PM »
You need to be aware that the CXn-2 is capable of HD resolution (e.g. 1920x1080) so it maybe that you create your template in 1366x768 resolution. Can you check?

Also, you need to ensure that you do not put the Frame with the Source anywhere within your template - the hardware (video scaler) can only do parts of the screen (I am not entirely sure about this though). I do have a CXn-2 in our canteen and it works fine with Source on AV.

Bill