Win7 Laptop - New MagicInfoPro Install - General Tab shows no Network Device

  • 2 Replies
  • 3104 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline Mr Mister

  • Newbie
  • *
  • 2
  • 0
Hi All,

We are in the process of migrating our Laptops to Win7.

I installed MagicInfo Pro version 2600.15 and when I go to execute the program, I receive a pop-up with the box titled "Server Setup" and within is the General Tab, Item shows "Network Device" and there is no Value listed.

I've stopped the Win7 firewall and added the StreamServer.exe as well as the other MagicInfo Pro *.exe's to the Windows DEP...

Any ideas why the Network Device isn't detected?  Is there a reghack I can use for it to force it to always use the ethernet connection?

Thank you for your time,
Mr Mister

*

Offline Mr Mister

  • Newbie
  • *
  • 2
  • 0
Figured it out.  I should've tried clicking in the "Value" box next to "Network Device."  You then get a drop down of all available NICs.

LOL,
Mr Mister

*

Offline ComVideo

  • ComVideo
  • SuperHero & MegaGuru
  • *
  • 91
  • 48
    • ComAudioVideo
I confirm, MagicInfo not seem to find a NIC directly under seven, you must click in the Value box and a list will offer you your network card.
have a nice day,
Sébastien
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tout ceux qui souhaitent télécharger le logiciel Magicinfo Pro de Samsung, je vous mets un lien pour obtenir Magicinfo Pro gratuitement et dans sa dernière version :

http://www.comaudiovideo.com/fr/logiciel/103-logiciel-magicinfo-pro.html

Vous trouverez également sur ce site, des formations au logiciel et également des solutions de gestion de parcs d'écrans.

Si vous avez besoin d'infos complémentaire je vous laisse un téléphone:
02 32 23 26 03
forum francais:
http://affichage-dynamique.forum-pro.fr