RSS Feed question

  • 6 Replies
  • 4980 Views

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Offline tonygee

  • Newbie
  • *
  • 7
  • 0
RSS Feed question
« on: January 26, 2010, 09:30:19 PM »
Can anybody give me a quick 1,2,3 on how to add a RSS feed using MagicInfo Pro?

Thanks in advance

*

Offline dsign

  • Newbie
  • *
  • 4
  • 0
Re: RSS Feed question
« Reply #1 on: January 27, 2010, 04:57:33 AM »
Its pretty straight forward:

1- Screen -> Right click on the black screen -> Area -> RSS (drag the mouse to create a zone)
2- Left side of the screen you will see RSS -> screen -> Item (RSS) -> value (this would be the web address)
3- Preview the screen.

*

Offline tonygee

  • Newbie
  • *
  • 7
  • 0
Re: RSS Feed question
« Reply #2 on: January 27, 2010, 06:09:02 PM »
Thanks for your reply. Do you have a web address for a news feed that I can test? I was looking for a feed that I could place in a scrolling bar at the bottom of the TV.

*

Offline EricL

  • Moderator
  • SuperHero & MegaGuru
  • *****
  • 294
  • 41
Re: RSS Feed question
« Reply #3 on: January 27, 2010, 06:10:47 PM »
Hi, any of these will work:

http://newsrss.bbc.co.uk/rss/newsonline_uk_edition/front_page/rss.xml

EricL

*

Offline tonygee

  • Newbie
  • *
  • 7
  • 0
Re: RSS Feed question
« Reply #4 on: January 27, 2010, 06:21:48 PM »
How would I use this as a scrolling bar? Like a stock ticker?

*

Offline EricL

  • Moderator
  • SuperHero & MegaGuru
  • *****
  • 294
  • 41
Re: RSS Feed question
« Reply #5 on: January 27, 2010, 09:13:32 PM »
Hi, have a look at this post and Bill's example.

http://www.magicinfopro.com/magic/index.php/topic,13.msg57.html

EricL

*

Offline tonygee

  • Newbie
  • *
  • 7
  • 0
Re: RSS Feed question
« Reply #6 on: January 27, 2010, 10:47:56 PM »
Eric,

I contacted Bill directly because the link was expired.

Thanks for your help.