CODECS DE VIDEO ETC

  • 5 Replies
  • 3914 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*

Offline pachugonza

  • Newbie
  • *
  • 14
  • 0
CODECS DE VIDEO ETC
« on: June 19, 2010, 12:27:40 AM »
WHAT TYPE OF VIDEO CODECS HAVE INSTALLED ON YOUR LFD?
I INSTALLED THE K-LITE 6.0 VERSION, ITS GOOD?

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

CODECS DE VIDEO ETC
« on: June 19, 2010, 12:27:40 AM »

*

Offline EricL

  • Moderator
  • SuperHero & MegaGuru
  • *****
  • 294
  • 41
Re: CODECS DE VIDEO ETC
« Reply #1 on: June 23, 2010, 10:52:34 PM »
Hi, we installed an mpeg 2 codec on ours to play video content. It's called Stinkys Codec and it's worked fine for us plus it's freely available [try it on Google]. It's also the only one we found that doesn't need paying for.. ;D

EricL

*

Offline London-I

  • Hero Guru
  • *****
  • 117
  • 22
  • FLY ME!
Re: CODECS DE VIDEO ETC
« Reply #2 on: June 24, 2010, 08:42:50 AM »
Hi, I would recommend only installing the codecs you need-codec packs can often be more trouble than they're worth! They are sometimes released with bugs aplenty and unstable versions of codecs.

Just my opinion  ;)

*

Offline pachugonza

  • Newbie
  • *
  • 14
  • 0
Re: CODECS DE VIDEO ETC
« Reply #3 on: June 24, 2010, 09:18:14 PM »
i think you are right, now i?ve installed other pack and the LFD doesn?t  connect to the server.
im going to turn crazy!!!!!!!!!!
 *CENSORED*  magic info i standard!!! >:( >:( >:(

DIGITAL SIGNAGE HELP AND SUPPORT

Re: CODECS DE VIDEO ETC
« Reply #3 on: June 24, 2010, 09:18:14 PM »

*

Offline EricL

  • Moderator
  • SuperHero & MegaGuru
  • *****
  • 294
  • 41
Re: CODECS DE VIDEO ETC
« Reply #4 on: June 26, 2010, 11:35:48 AM »
Hi, with respect installing poor quality codec packs shouldn't really be blamed on magicinfo i...

Have you managed to get the screen successfully connected yet?

EricL

*

Offline pachugonza

  • Newbie
  • *
  • 14
  • 0
Re: CODECS DE VIDEO ETC
« Reply #5 on: June 26, 2010, 01:45:18 PM »
is well connected to the Internet, errors exist in some videos, I try to use MP4 videos downloaded from youtube but sometimes do not play. is more, in the folder content contained these videos with me 0kb, but from the Author has been downloaded well.
truth is not it can be.
you recommend that I use a different format for the videos?
thanks